Eye of the Hurricane | Welkom!

Eye of the Hurricane is een full service Personal Management-, Concept- en Eventbureau.


Personal Management
Eye of the Hurricane verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van een select aantal succesvolle personalities, influencers en artiesten. Persoonlijke begeleiding en gestructureerd bouwen aan een solide langdurige carriere is het uitgangspunt. Vertrouwen is de basis.

Ben jij op zoek naar deze vorm van samenwerken? Heb je behoefte aan een op maat geschreven plan van aanpak met lange termijn visie? Bel dan eens vrijblijvend voor een afspraak. Je bent van harte welkom.

Concepts
Het ontwikkelen van concepten is een specialisme. Jaren geleden ontwikkelde Eye of the Hurricane
verschillende roadshow-concepten voor grote A-merken als De Nederlandse Staatsloterij, Nintendo en Radio 10. Inmiddels ligt de focus volledig bij op maat geschreven formats passend bij de desbetreffende case en de creatie van treffende online producten en platforms.

Events
De afgelopen jaren heeft Eye of the Hurricane een schat aan ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om de productie van een concert, een merkkoppeling met een van onze personalities of de complete ontwikkeling, voorbereiding- en uitvoering van publieks, privé of business-events: Eye of the Hurricane denkt graag mee-, ontwikkelt en produceert. Altijd met 1 uitgangspunt; de creatie van een blijvende herinnering. Meest recente voorbeelden zijn het Festival Tuckerville met The Common Linnets in Enschede en televisie-event 'Het Omroep MAX Meezingfeest' in Venlo.