Patrick Martens nieuw en exclusief bij Eye of the Hurricane

Patrick Martens heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televsiehits en speelt alweer ruim twee jaar de rol van zijn leven als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard. Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en AdriaanAppHartenstraatGooise Vrouwen 2Jack bestelt een broertje en Fashion Chicks zijn enkele van de vele produkties waarin Patrick te zien is geweest.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en wat later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere NickelodeonRTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Sinds kort is hij een van de vaste gezichten van de vroege editie van SBS Shownieuws.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd
presentator voor evenementen. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carre en wordt hij regelmatig ingezet voor de presentatie van bedrijfs-events. Voor komend jaar staan er talloze leuke nieuwe projecten op stapel waarover hij graag op korte termijn veel meer bekend maakt.

Eye of the Hurricane verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van 
Patrick Martens. Eye of the Hurricane is dagelijks bereikbaar.

Gepubliceerd: donderdag 16 februari 2017